TV Monument met Linda de Mol

In deze aflevering van TV Monument staat de veelzijdige televisiepersoonlijkheid Linda de Mol centraal. Ze spreekt met tv-chroniqueur Han Peekel over haar succesvolle carrière. TV Monument met Linda de Mol, opgenomen in november 2021, is te zien op zaterdag 15 oktober om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.


Linda de Mol | © MAX

Linda de Mol geniet van een veelzijdige en succesvolle carrière. Met het programma Love Letters introduceerde Linda de emo-televisie aan het Nederlandse publiek. In dit TV Monument spreekt ze onder andere over de Duitse versie van Love Letters en hoe het de presentatrice een ware wereldster in Duitsland maakte. Met haar omvangrijke repertoire heeft de ijverige mol elke mogelijke televisieprijs in Nederland én Duitsland gewonnen. Na het succesvolle trouwprogramma heeft ze haar meest persoonlijke podium, LINDA., opgezet. Linda vertelt Han Peekel over haar passie voor het vak, haar familie en de grote druk van de roem.

In TV Monument bespreekt tv-chroniqueur Han Peekelde carrières van grote televisiepersoonlijkheden zoals cabaretiers, presentatoren en acteurs.

TV Monument met Linda de Mol
Zaterdag 15 oktober
Om 17.10 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Han Peekel

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*