Top 2000 Café dit jaar hoogstwaarschijnlijk zonder publiek

Op dit moment wordt weer het jaarlijkse Top 2000 Café in Beeld en Geluid opgebouwd. Toch staat nu al vast dat door Corona deze editie anders gaat worden dan de tien voorgaande edities

„Het was nog wel even spannend of het hele feest sowieso wel door zou gaan”, zegt Gerrit Kuster van het Arnhemse bedrijf Production Factory, bouwer van de steigerconstructie.„Door corona hebben we al heel wat evenementen moeten schrappen. Gelukkig wordt de Top 2000 niet gecanceld, al zal het wel anders dan andere jaren worden”, meldt hij aan Gooi en Eemlander. 

Vast staat dat er dit jaar geen Spiegeltent komt, maar de opnames van de quiz en de Top 2000 a gogo gaan in ieder geval door. De uiteindelijke vorm van deze editie ligt vooral in handen van de komende coronamaatregelen en wellicht versoepelingen van het kabinet. 

2 Comments

    • Ik heb zelf het idee, dat wanneer mensen consequent de anderhalve meter afstand en hun fatsoen houden, het mogelijk moet zijn het feest in afgeslankte en aangepaste vorm toch ook fysiek te laten plaatsvinden. Alleen dient Matthijs van Nieuwkerk met zijn fik….. van de gasten af te blijven. Leo Blokhuis e.a. moeten de ruimte krijgen, die hen altijd al gegund was. Mondcondooms en spatschermen lijken me evenmin erg hard nodig. Meezingen zal gematigd behoren te worden. Logistiek lijkt het me nog het lastigst om telkens een groep van 30 mensen door te laten stromen. Misschien is een gezondheidscheck vooraf wel zeer wenselijk of noodzakelijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*