NEP zoekt junior camera talent

Zijn jij en je camera onafscheidelijk? Heb je onlangs je studie afgerond waarin je al een beetje van het cameravak hebt mogen proeven en kun je niet wachten om de stap te nemen om van je passie je werk te maken? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team met vakspecialisten? Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten voor zowel onze remote camera als meercamera producties! Deze kans kun je serieus niet laten schieten!

De uitdaging

We groeien hard, heel hard en daarom zijn we misschien nog wel harder op zoek naar nieuw camera talent. We hebben dan ook geen plek voor 1, maar voor meerdere nieuwe collega’s! Als junior binnen onze meercamera vakgroep start je samen met een aantal mede camera newbies aan een supertof traineetraject. Samen delen jullie een grote passie voor het cameravak en de gezonde ambitie om het te gaan maken in televisieland. Je gaat weer even back to school en start met een korte opleiding waarin theorie en praktijk met elkaar gecombineerd worden. Voor je het veld in gaat, heb je dus een hele mooie basis die niemand je meer afpakt.

Na de cursus zal je je breed gaan oriënteren. Dit betekend dat je zal worden ingezet op een breed scala aan klussen voor zowel Meercamera als Remote Camera producties. Met jouw gevoel voor beeldcompositie kun je een stempel op de stijl van het programma drukken, zowel artistiek als inhoudelijk. Je werkt op basis van de aanwijzingen van de regisseur of eerste cameraman, maar je krijgt zeker de kans jezelf creatief te ontplooien. Je moet dus goed kunnen luisteren naar anderen maar zeker niet bang zijn je eigen visie in te brengen. Jij en je camera zijn een belangrijke schakel in het meercamera team tijdens een opnames van GTST, Veronica Inside, Op1 en Eredivisie Voetbal. Maar ook grote spektakels als The Voice, The Passion en Lowlands kunnen op je planning komen te staan. Jouw werk is straks zichtbaar in iedere huiskamer. Hoe cool is dat?

Ben jij

…niet normaal-ongelooflijk-ontzettend gepassioneerd over het cameravak en weet jij zeker dat je de komende jaren als cameraman- of vrouw door het leven wilt? …een multitasker die in staat is te kijken, luisteren en snel te handelen tegelijkertijd zonder daarbij in de vlekken te schieten? …je er van bewust dat je op onregelmatige tijden gaat werken en heb je daar geen problemen mee? 

Daarnaast:

  • Beschik je over een relevante afgeronde opleiding op MBO4 of HBO niveau, maar wil je je zeker verder ontwikkelen. Je bent bereid te investeren in je carrière. De quote “niet lullen, maar poetsen” kan zo op een tegeltje bij jou aan de wand; 
  • Zit het met jouw algemene ontwikkeling wel snor. Je weet wat er speelt in de wereld: geen awkward situaties wanneer bijvoorbeeld een belangrijke gast aan tafel bij Op1 voor jou compleet onbekend is;
  • Is het in verband met de vele sportproducties waar we aan meewerken een pre als je geïnteresseerd bent in sport;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.

En:

  • Blaas jij ons natuurlijk omver met jouw fantastische portfolio, we kunnen niet wachten het te zien!

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

Durf jij het aan om ons team te versterken?

…dan zien wij graag je CV samen met je portfolio en korte motivatie video verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com. Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een digitaal sollicitatiegesprek. Houd dus goed in gedachten dat je sollicitatie dus al een onderdeel van de gehele procedure is!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*