Ton Verlind geeft lezing over zijn Schitterende Slangenkuil

Krant, radio, televisie, social media: ze opereren permanent in een slangenkuil van belangen, stelt journalist Ton Verlind. Op woensdag 6 oktober om 16:00 geeft Verlind een lezing in boekhandel Voorhoeve in Hilversum.

Verlind opereerde in die slangenkuil. Als journalist, maar ook als directeur van een omroep, en zo leerde hij de verschillende kanten kennen van dezelfde medaille. Soms hoorde hij bij de jagers, dan weer was hij zelf de prooi. Het brengt hem deze conclusie: ‘Het is een fascinerende en daardoor schitterende slangenkuil’.

Tijdens deze bijeenkomst staan Verlinds herinneringen aan vijftig jaar journalistiek centraal. vanaf de eerste dagdromen, daarna met de voeten in de klei tot in de top van de omroep. Van 1965, toen hij begon als lokaal correspondent van Dagblad De Stem in Breda, tot en met 2007, toen hij stopte als mediadirecteur van de KRO. Na afloop is er de gelegenheid voor signeren van het boek ‘Een Schitterende Slangenkuil’(Tens Media) en een ontmoeting met de auteur.

Voor toegang kun je je hier registreren voor dit evenement.

Let op: Voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona in de CoronaCheck app of op de website. Voor een gratis test kun je een afspraak maken op TestenvoorToegang.nl. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen. Maak deze afspraak maximaal 24 uur voor het evenement. Neem voor je bezoek je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*