Tineke de Nooij maakt laatste uitzending TinekeShow

Tineke de Nooij maakt vandaag, zaterdag 30 oktober, haar laatste TinekeShow, dat heeft ze zojuist in haar eigen show bekendgemaakt. Ze heeft besloten meer van haar vrije tijd te genieten en te gaan reizen. Morgen gaat ze met vakantie. Ze blijft aan MAX verbonden en zal waar nodig invalwerk voor MAX verrichten. De komende maanden gaat TinekeShow nog wel gewoon door. Begin volgend jaar zal een laatste feestelijke TinekeShow worden uitgezonden, waarin Tineke zelf centraal staat en luisteraars ook van harte welkom zijn.

Tineke de Nooij: “Sinds 2010 heb ik met heel veel liefde TinekeShow gemaakt, ik heb zoveel mooie gesprekken kunnen voeren, bijzondere gasten mogen ontvangen en geweldige live-optredens in mijn show gehad. Ruim 10 jaar heb ik dagelijks een programma gemaakt en de laatste twee jaar wekelijks. Reken maar dat ik dat allemaal zal missen, vooral de luisteraars met hun support en enthousiasme, de muziek en wat dacht je van mijn leuke collega’s, maar ik heb het gevoel; ik moet nu op reis nu het nog kan. Ik kijk er ontzettend naar uit.”

MAX-directeur Jan Slagter“Ik wil Tineke enorm bedanken voor de afgelopen jaren, hoe ze ook ver na haar pensioengerechtigde leeftijd voor ons TinekeShow heeft gemaakt, is echt bijzonder. Hoe kwiek en energiek ze op haar 80ste is, daar kan ik alleen maar van dromen. Ik gun Tineke ontzettend haar vrije tijd en geef haar graag de ruimte om te genieten van het leven en mooie reizen te maken.”

Dit voorjaar ontving Tineke de Nooij op haar 80ste verjaardag de Media Oeuvre Award.

1 Comment

  1. Haar afscheid had voor mij wel wat meer ruchtbaarheid mogen krijgen. Tineke is een markante persoonlijkheid in zowel de radio- als televisiegeschiedenis van Nederland. Ik leerde haar pas echt kennen toen zij voor Veronica tv ging maken met haar eigen tv show. Geliefd bij veel kijkers en luisteraars. Ik gun haar een mooi afscheid van kijkers en luisteraars met een speciale show.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*