Johan Derksen laat zich portretteren in Sterren op het Doek

Amy van Leiden

Zaterdag 6 november zendt MAX om 20.35 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering uit van Sterren op het Doek. In de derde aflevering staat niemand minder dan Johan Derksen centraal. Hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Aflevering 3: Johan Derksen – zaterdag 6 november om 20.35 uur op NPO 2
Özcan Akyol ontvangt oud-voetballer, oud-hoofdredacteur van Voetbal International en televisiepersoonlijkheid Johan Derksen in het stadion van Go Ahead Eagles, de club waar de profcarrière van Johan begon. In een openhartig gesprek vertelt Derksen hoe zijn volwassen leven op 16-jarige leeftijd begon, toen hij in het jeugdinternaat kwam te wonen.

Meesterinterviewer Özcan Akyol creëert met Sterren op het Doek elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Nieuw dit seizoen is dat de kunstenaars mogen meekijken tijdens de spannende onthulling. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast? En wat vinden ze van elkaars kunst? In dit seizoen van Sterren op het Doek laten Arjen LubachFemke HalsemaJohan DerksenCorry KoningsJan TerlouwDionne StaxGerri Eickhof en Anna Drijver zich portretteren.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

Sterren op het Doek
Zaterdag 6 november
Om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*