Tineke de Nooij vanaf 13 augustus terug op de radio

Tineke de Nooij is vanaf zaterdag 13 augustus te horen op themazender Vintage Veronica. De Nooij krijgt twee programma’s op de radiozender en is te horen op de zaterdag- en zondagavond.

De Nooij meldt in de Telegraaf dat ze twee programma’s op Vintage Veronica gaat maken. “Vanaf zaterdag 13 augustus om 23 uur draai ik op Veronica Vintage Nederlandse popbands en op zondagavond om 23 uur tot middernacht met muziek die ik zelf ook draaide in de jaren 70 en 80“.

De nieuwe radiozender Vintage Veronica is op 1 mei jl. van gelanceerd en is te beluisteren via DAB+ en online.

Op het nieuwe kanaal is de rijke muziekhistorie van Veronica uit de late 60’s en de jaren ’70 en ’80 te horen. Ook de vormgeving en muziek zijn afkomstig uit het memorabele Veronica-tijdperk. Regelmatig zullen Veronicanen uit alle generaties te horen zijn op de digitale zender. Soms nemen de coryfeeën het station over voor een live radio-uitzending, maar ook zijn er door de Stichting Norderney aangeleverde oude programma’s en aankondigingen te horen.“, meldt Talpa.

14 Comments

 1. Hoezo afscheid nemen? Op haar plaats had ook een jonge presentator (mvx)kunnen zitten. Jammer dat dat soort oudgedienden toch steeds weer opduiken op plaatsen waar ze niet meer horen te zijn.

  • De zure zult was weer in de aanbieding vandaag Gerard? Vintage Veronica is met name voor oudgediende, daarom is dit station in het leven geroepen.

 2. Lekkere zure reactie Gerard. Als ik mij één plek kan voorstellen waar iemand als Tineke op haar plek is en je juist niet een jonge presentator wilt hebben, dan is het wel Vintage Veronica. Dit station is gericht op de roots van Veronica. Er is genoeg plek voor jong talent, dus laat haar lekker.

 3. Geef iedere dj een eigen online radio kanaal, dat is technisch zeer eenvoudig te realiseren. En je kan dan gelijk zien wanneer en hoeveel mensen er daadwerkelijk luisteren. Maar ik zou als management die informatie niet aan de dj doorgeven, laat die maar in de waan dat hij/zij belangrijk is en dat er veel mensen naar hem/haar luisteren.

 4. Leuk voor Tineke, alleen vind ik het tijdstip van wat vreemd gekozen om 23.00u s’avonds. De mensen die haar leuk vinden liggen veel al op bed lijkt me.

 5. Zijn er ook nog andere oud veronica dj.s?
  Ik heb begrepen dat Bart van Leeuwen er niet zit. Maar wie wel. En is die stichting dezelfde die 192tv doet?

  Ik heb ergens op zolder een lp liggen met allemaal veronica jingles uit de zeezendertijdperk.
  Mooi.

 6. Ik kan het me wel een beetje voorstellen , radio zit in haar dna . Mede door haar is Veronica groot geworden .. Foute beslissing genomen en er nu spijt van hebben . Wat mij betreft leuk dat ze terug komt het heeft iets nostalgische haar stem haar presentatie helemaal Oke :))

 7. Jammer dat Tineke zo weg zit gestopt in de programmering. En dat tijdstip 23:00……Kans dat Tineke dit van te voren opneemt. In gewoon Nederlands geschreven.

 8. Jan, wat je gewoon noemt. Maar leuk voor Tineke, jammer dat het slechts 1 uurtje is. Net als andere programma s in het weekend zal Tineke zelf de muziek uit kiezen. En wie weet gaat Tineke ook op Vintage een programma krijgen. Twee uurtjes voor zo n radiodier is wel heel weinig

 9. Vanmorgen in Haarlems Dagblad: “Het plan is in het najaar voor zes tot acht maanden naar Kaapstad te gaan. De radio-uitzendingen kan ik prima vanuit de studio daar maken.”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*