Tim den Besten schaamt zich voor zijn uitspraken tijdens Pride (video)

TV-maker Tim den Besten kreeg veel kritiek over zich heen, nadat hij een sinterklaasliedje tijdens de Canal Parade zong. Tim heeft een reactie gegeven via Instagram, maar tijdens zijn interview bij NPO Radio 1 werd het hem teveel. 

Tim den Besten: ‘Ik krijg wat haatberichten omdat ik gisteren tijdens de Pride-uitzending op NPO 1 een sinterklaasliedje zong’, ‘Dat deed ik natuurlijk niet omdat er zwarte mensen op de boot stonden. Dat deed ik omdat Nicolaas Veul (Tims collega-tv-maker, red.) op die boot stond. Was volgens mij ook heel duidelijk. Zo niet: bij deze opgehelderd.’ 

Columnist Zihni Özdil is niet onder de indruk van het emotionele Radio 1-optreden van Tim den Besten: 

7 Comments

  • Twitter

   Caroline van der Plas @lientje1967
   Tot vanavond dacht ik echt serieus dat die nep-huilpartij (zonder tranen!) gisteren op
   @NPORadio1, van #timdenbesten satire was. Ik begrijp nu pas dat dit serieus bedoeld was. Man oh man…

   Joop Brugman @jbrugman60
   Misschien was t wel niet echt, maar dan was t geen satire, maar …. Tim heeft nog niet gereageerd, maar met alle reacties en verontwaardiging kan ie sowieso n nieuwe docu gaan maken. Zou jij n titel weten Caroline? Go Tim!

   #timdenbesten @denieuwsbv #hansteeuwen @theodorholman

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*