Twitter verwijdert account Jan Roos


Het Twitteraccount van Jan Roos is zaterdagavond verwijderd. Het is onduidelijk waarom het account os verwijderd, maar Roos vermoedt dat hij is verwijderd vanwege het plaatsen van een tweet over homoseksuelen tijdens de Pride. “Ik wens iedereen die gaat homo’s kijken veel plezier vandaag”, tweette hij gisterenmiddag.

“Het is uitermate grappig dat mensen die zichzelf divers, openminded en anti-fascistisch noemen zich iedere keer weer schuldig maken aan gedrag dat alles is wat ze zeggen te bestrijden. Ze zijn tegen diversiteit aan denken en meningen. Er mag maar 1 waarheid zijn: die van hun. Ze hebben verre van een open blik. Alles in hun denken is dichtgetimmerd door de fanatische wil om te deugen dat ze alles wat anders is kapot willen maken. En het laatst is dat ze in hun handelen pure fascisten zijn die de, in hun ogen, minderwaardige mens wil vernietigen. Al met al zijn hele trieste figuren die als een stel doorgedraaide hyena’s individuen proberen op te vreten. Ik heb een reactie voor ze: ze krijgen mij niet klein of stil.” Aldus Jan Roos.

9 Comments

  1. Na de tweet reageerde iemand dat Roos weer ‘roddels de wereld in kon brengen en doen alsof het journalistiek knap werk is’. Daarop reageerde Roos met ‘ga eens dood joh’. Dat vindt Twitter niet erg stijlvol uiteraard.

  2. Je wordt overal geblocked als je iets zegt over homo,s op face book zat een homo mij vervelende dingen te sturen en naar meerdere facebookers , en ik werd geblocked 24 uur klopt niet meer maar , hierdoor ben ik tegen homo,s geworden

  3. Dat is het hem juist… er zijn ook mensen die dat niet snappen.
    Roos heeft “invloed” omdat hij bekend is…
    Stel dat een Marokkaan riep wat hij riep… dan was Nederland in rep en roer. Bedreigen is wat mij betreft notdone. Van wie dan ook.
    Juist ook om de vvmu te beschermen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*