Tim de Gier als Head of Content en Florentine Vos nieuwe Country Manager naar Podimo

Podimo versterkt het lokale team in Nederland met de komst van twee nieuwe krachten, waarvan ook een bekend gezicht. Tim de Gier zal aan de slag gaan als Head of Content en Florentine Vos vervult sinds kort de rol van Country Manager.

De Gier is vanaf het begin betrokken geweest bij de lancering in Nederland door de overname van Dag en Nacht begin dit jaar. Door zijn ervaring met het opzetten van succesvolle podcastshows, heeft de podcastwereld geen geheimen meer voor Tim. Ook Florentine Vos neemt heel wat ervaring en expertise mee naar Podimo, onder andere uit haar verleden bij Spotify en haar werk als consultant voor verschillende Europese startups in Kenia en Nigeria. Met Tim en Florentine zet Podimo in op een sterk lokaal team.

Onmisbaar aanbod

“De Nederlandse podcastwereld is de afgelopen jaren explosief gegroeid, met als gevolg dat er geweldige podcasts zijn bijgekomen. Dankzij Podimo kunnen de makers hun shows substantieel uitbouwen en komen er middelen beschikbaar om weer een nieuwe fase in te gaan. Onze favoriete shows kunnen zo regelmatiger verschijnen, creatief zijn met vorm en inhoud, en het land in gaan op zoek naar de beste verhalen. Als Head of Content ga ik mij focussen op de contentstrategie, ga podcastmakers helpen om hun shows uit te bouwen en hun publiek te vinden en ga ik talenten helpen om nieuwe shows op te zetten. Het aanbod van Podimo moet aantrekkelijk en hopelijk zelfs onmisbaar worden. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.” aldus Tim de Gier, Head of Content bij Podimo.

Florentine Vos: “Vanaf 2009 ben ik actief betrokken geweest bij de start up fase van Spotify bij het hoofdkantoor in Stockholm. Ik heb daar veel verschillende rollen gehad; van lanceringen in diverse landen, tot werken aan de premium positie van het merk. Na 12 jaar in het buitenland, wilde ik bij terugkeer in Nederland weer door binnen de audio en tech wereld. We zien de podcast industrie snel ontwikkelen en ik twijfel er niet aan dat we met Podimo een belangrijke rol zullen spelen in het ontwerp van het geluidslandschap van morgen in Nederland. Zowel als het gaat om de gebruikerservaring, productie en de manier waarop we geluid presenteren. Ik kijk ernaar uit om mijn internationale ervaring in te zetten om samen met het team, de makers en de community te groeien.”

Morten Strunge, Founder & CEO: “De lancering in Nederland is onze meest succesvolle tot nu toe. We blijven ons sterk richten op de ondersteuning van Nederlandse makers en Nederlandse content, terwijl we de beste holistische gebruikerservaring voor Nederlandse luisteraars willen creëren.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*