Telesport vanaf zondag bij Radio Veronica

Vanaf zondagmiddag 11 september schuiven Telesport chef Jaap de Groot en sportverslaggever Valentijn Driessen wekelijks om beurten aan bij de radioshows van Silvan Stoet en Rick van Velthuijsen. Tussen 12.00 en 20.00 uur praten de sportkenners de luisteraars bij over het allerlaatste sportnieuws, komen sporters aan het woord en er schuiven prominente gasten aan. Behalve sport zijn uiteraard de beste songs uit de 80’s, 90’s en 00’s te horen.

Telesport chef Jaap de Groot: “Tijdens de Olympische Spelen werkten we voor het eerst samen met Radio Veronica en deed ik regelmatig verslag vanuit Rio over alle ontwikkelingen rond de Olympiërs. Ik zie uit naar deze nieuwe samenwerking met een vaste vorm op zondag, dé ultieme sportdag.”

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Telesport is een instituut en een zeer fijne partij om mee samen te werken. Ik zie het als een absolute aanvulling op de programmering voor onze luisteraars die van sport houden. Met Jaap en Valentijns deskundigheid en de beste muziek van Radio Veronica is de sportzondag compleet.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*