AVROTROS-programma Jill heeft meer dan 20 miljoen Youtube-views

Het creatieve AVROTROS-programma Jill start vandaag met een nieuw seizoen op NPO Zapp. Jill is niet alleen een hit op tv, ook op YouTube zijn de Jill-video’s een groot succes. De diverse knutsel-, bak- en tekenvideo’s zijn inmiddels meer dan twintig miljoen keer bekeken en ruim veertigduizend Jill-fans zijn geabonneerd op het YouTube-kanaal. Jill is vanaf vandaag weer wekelijks om 17.45 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp en komt dit seizoen met exclusieve YouTube video’s.
 

Om tegemoet te komen aan de wens voor meer Do It Yourself-inspiratie, gaat Jill Schirnhofer in dit seizoen van Jill extra filmpjes op YouTube plaatsen van nieuwe eenvoudige knutsels. Geheel in het thema van de tv-aflevering van die week. Het thema van de eerste nieuwe aflevering is ‘schoolstuff’. Jill laat in deze aflevering onder andere zien hoe je je schoolschrift zelf leuk kan maken. Ze gebruikt hiervoor scheerschuim en kleurstof. Op YouTube laat Jill zien hoe je een mooie boekenlegger in Jill-stijl maakt. Deze video staat nu online. Andere thema’s in het nieuwe seizoen zijn Mexico, mini’s, bakery en secrets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jill is vanaf donderdag 8 september wekelijks om 17.45 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp en op YouTube te volgen via youtube.com/jilloptv

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*