Sander Hoogendoorn, Marisa Heutink, Martijn Muijs en Niek van der Bruggen op nieuwe plekken in programmering Radio Veronica

Aan de vooravond van de start van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof op Radio Veronica, maakt het radiostation een aantal programmawijzigingen bekend. De komende tijd presenteert Niek van der Bruggen de ochtendshow. Daarna presenteert Marisa Heutink de beste klassiekers met ‘Goud van Oud’, gevolgd door het nieuwe lunchprogramma van Sander Hoogendoorn. Martijn Muijs, die de afgelopen tijd in de ochtend te horen was, verhuist naar de vooravond, van 19.00 tot 21.00 uur.

Robbert-Jan van de Velde, Station Director Radio Veronica: “Met Marisa, Sander en Martijn op nieuwe plekken valt de puzzel steeds meer op zijn plaats en leggen we de stevige basis van de programmering zoals je die de komende jaren zult horen op Radio Veronica. We zijn daarnaast erg blij dat Niek de komende tijd de ochtendshow voor zijn rekening neemt.”

In afwachting van Gerard Ekdom, die later dit jaar start op Radio Veronica, neemt Niek van der Bruggen de komende tijd dus samen met zijn sidekick Lisanne Bronkhorst en nieuwslezer Joost van der Stel de ochtendshow voor zijn rekening. Vanaf 09.00 uur is Marisa Heutink te horen. Zij verhuist van de middagshow naar de ochtend om daar het classics-programma ‘Goud van Oud’ te presenteren. Zij neemt daarmee het stokje over van Sander Hoogendoorn, die vanaf maandag zijn nieuwe lunchprogramma presenteert vanaf 12.00 uur. Om 14.00 uur start Rob Stenders met De Bonanza en tussen 16.00 en 19.00 uur zijn Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof te horen. Martijn Muijs nam de afgelopen tijd de ochtend waar en is voortaan van 19.00 tot 21.00 uur te horen. Frank van der Lende sluit de dag af met ‘Frank tot Laat’.

De weekprogrammering:
05.00 – 06.00: The Warming Up, met Lisanne Bronkhorst
06.00 – 09.00: Niek van der Bruggen 
09.00 – 12.00: Goud van Oud, met Marisa Heutink 
12.00 – 14.00: Sander Hoogendoorn 
14.00 – 16.00: De Bonanza, met Rob Stenders 
16.00 – 19.00: Wout & Frank, met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof
19.00 – 21.00: Martijn Muijs 
21.00 – 24.00: Frank tot Laat, met Frank van der Lende

16 Comments

 1. Hè hè, nu komt het eindelijk goed met Veronica. Schei toch uit …..al weer alles omgedraaid en verandert.
  Vooral Marisa met haar stemgeluid zal mensen wegjagen.

 2. Als Gerard Ekdom eindelijk gaat beginnen moet de programmering wéér worden veranderd. Niek van der Bruggen moet dan tenslotte ook ingepast worden. Of zal hij als dank in het weekend weggefrommeld worden?

 3. Zou Marisa dan met een helicopter komen ? Vanuit Overijssel is het een hele afstand. En s morgens is ze niet de enige die naar de werk reist. Succes er mee.

 4. En zo blijft de zender ‘under construction’, kon daar niet een betere persfoto vanaf of is dat puur om te laten zien dat het nog niet helemaal af is met het ontbreken van Ekdom vooralsnog?

 5. Wat zure reacties hier ik ben tevreden over de nieuwe programmering geen Frank van der lende meer overdag is al iets positiefs

 6. Veronica zal toch nooit meer zo worden als vroeger. Wat Robbie ook probeert. Het merk is kapot en met de komst van Gerard Echtdom wordt het nog slechter. Gelukkig is er genoeg keuze dus ik luister zeker niet naar Veronica.
  Joe was leuk maar met de komst van die twee kleuters gaat deze zender ook Veronica achterna.
  Gelukkig is er nog Radio 2. Effe daar die depressieve de Wild verwijderen en Eddie Keur op die plaats

 7. Waar ik de afgelopen jaren steeds weer moe van word:
  ‘de beste muziek’
  ‘jouw muziekmix’
  ‘de beste gouwe ouwe’
  enzovoort enzovoort….

  Lekker origineel allemaal. Voor mij in elk geval al een hint dat ik geen klant van dit soort roepers zal willen worden.

 8. De grootste Hits aller tijden.
  De top lijsten werden/worden samengesteld uit verkoopcijfers.

  Dat was flink eenzijdig,want er waren hele volksstammen die nooit iets kochten of alleen maar lp,s zoals studenten.
  Ook werden leuke plaatjes die niet de top 40 haalden of hooguit tot 20 soms nog vaker gedraaid dan de draken van nr 1 Hits.

  We willen gewoon leuke goede platen horen.
  En dat bepaalt de dj,als je het niet leuk vindt ga je naar een andere zender. Zo was het vroeger toen de muziek radio nog ècht goed was. Kwam meestal uit zee.

 9. Radio Veronica. 20 minuten, langer is het niet uit te houden. Daarna snel overschakelen naar Jamm.fm, BBC radio 2 of NRJ.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*