RTL Boulevard blijft komende tijd op Mediapark


RTL Boulevard blijft de komende tijd uitzenden vanuit de studio van NEP op het Mediapark in Hilversum. Dat meldt De Gooi en Eemlander

De gemeente gaat het park en directe omgeving voor langere tijd aanwijzen als een gebied waar de politie preventief mag fouilleren. De Hilversumse waarnemend burgemeester Charlie Aptroot benadrukt aan het dagblad dat er geen sprake is van een geheime locatie.  

,Wij bieden de komende dagen onderdak. Misschien dat dat wel weken worden. Over de langere termijn moet nog worden gesproken. Ik hoop dat het overwaait en het weer normaal wordt. ”, aldus waarnemend burgemeester. 

Bron: Gooi en Eemlander

6 Comments

  1. Wat slim van de media om nu overal de naam en de locatie van die nieuwe studio te noemen. Je zou bijna zeggen dat ze een aanslag willen.

    Het blijft natuurlijk belachelijk dat een programma moet vluchten en men dus eigenlijk buigt voor de criminaliteit. Ze hadden gewoon op hun eigen locatie moeten blijven.

    Dit soort criminaliteit en andere zaken die daaraan kleven zijn al decennia aan de orde van de dag in Nederland maar er word van weggekeken en niets aan gedaan. Dan ineens een aanslag op langs grootste misdaadverslaggever en dan gaan de mensen die er mede zo’n puinhoop van hebben gemaakt (in het verleden in andere functies) en verantwoordelijk zijn voor het beleid heel meelevend en verbaast lopen doen en spreken over een aanval op de pers etc. Terwijl zij hier al jaren van weten en het gewoon laten gebeuren. Criminele organisaties hun gang laten gaan, bezuinigen op politie en veiligheid, veel te lage straffen en problemen niet durven te benoemen. Komt er een keer iemand die het probleem wel benoemd dan word die gene gelijk weggezet in een hoek door onze linkse vrienden, politiek en media.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*