Libelle lanceert digitaal magazine én podcast De Vagina Dialogen

Weekblad Libelle, met een maandelijks bereik van meer dan 4 miljoen vrouwen, is volop in ontwikkeling. Naast het vertrouwde weekblad met onder andere mooie interviews en lekkere recepten, lanceren ze nu het eerste digitale magazine. Een online uitgave van het tijdschrift, beschikbaar voor alle abonnees. Ook is de website in een geheel nieuw jasje gestoken en inhakend op alle digitale trends lanceren ze ook hun eerste podcast: De Vagina Dialogen, in samenwerking met Bureau Vrouwenzaken. Vanaf vandaag via ieders favo podcast-app te beluisteren.

Hoofdredacteur Hilmar Mulder: “Libelle en Bureau Vrouwenzaken zijn ‘on a mission’ om de vagina voor eens en altijd uit de schaamstreek te halen. In zes afleveringen van de podcast De Vagina Dialogen ontrafelen Anne-Marie Jung, Marieke Voorsluijs en Ellen Roggeveen alle geheimen en de schaamte over de vagina.”

In de huidige editie van Libelle staat een interview met de dames en tevens de uitslag van de vagina-enquête. En wat blijkt: er rust nog altijd een taboe op de vagina. Mulder: “Het trio van De Vagina Dialogen deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten in de podcast. Het ultieme doel: álles bespreekbaar maken en wèg met die schaamte.”

Over alle vernieuwingen rondom weekblad Libelle, licht Hilmar Mulder toe: “Een digitaal magazine was tot nu toe een functioneel product: veelal een pdf van de printversie. Met de nieuwe Libelle-app zijn we erin geslaagd om de optimale mix van vormgeving, content en inspiratie te realiseren. Lezeressen gaan hier het vertrouwde ‘printgevoel’ in terugvinden, maar nu met veel meer mogelijkheden, waaronder dus ook ruimte voor podcasts”.

De eerste aflevering van podcast De Vagina Dialogen is vanaf vandaag via alle bekende podcastplatforms te beluisteren.


De Vagina Dialogen bestaat uit 6 afleveringen, elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering. Eerst een week exclusief op de website van Libelle en een week later via de verschillende podcastplatforms.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*