Ronald Molendijk van RTL Boulevard naar Talpa

Hij gaat binnenkort aan de slag bij Talpa Network. De dj en producent is momenteel regelmatig te zien in RTL Boulevard, maar zal na zijn overstap als expert in Shownieuws aanschuiven, meldt Shownieuws maandag.

Naast zijn werkzaamheden bij Shownieuws, wordt Molendijk ook betrokken bij de ontwikkeling van muzikale programma’s.

Marco Louwerens: “Ronald is een enorm veelzijdig mens bij wie creativiteit, muzikaliteit en onbegrensd denken elkaar versterken. Kwaliteiten die heel erg bij Talpa Network passen. Ik denk dat hij ons gaat verrassen met originele bijdragen en invalshoeken voor de programmering van onze zenders en activiteiten Talpa Network breed. Ik ben erg blij met zijn komst.” 

Ronald Molendijk: “Ik ben super enthousiast over het scala aan mogelijkheden die Talpa Network mij biedt. Ik kan er mijn passie voor muziek, talent- en conceptontwikkeling in alle vrijheid aanwenden en ontwikkelen. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat.”

2 Comments

  1. Zoals het er nu uitziet is menig programma directeur hartstikke blind! Wie geeft deze flapdrol een podium, door heel Nederland als negatief ventje genoemd. Maar dankzij vriendje Erland wordt deze trol doorgeduwd naar Talpa. RTL mag blij zijn verlost te zijn van de eeuwige negatieveling Ronald Molendijk. Weer een reden om niet naar Talpa te gaan kijken en velen zullen dit met me eens zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*