Arnold Karskens wil met nieuwe omroep in publieke bestel

Voormalig RTL-verslaggever Arnold Karskens start maandag met de omroep Ongehoord Nederland.

Samen met voormalig VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes, acteur en schrijver Haye van der Heyden en collega-journalist Joost Niemöller willen zij met hun nieuwe omroepvereniging onderdeel worden van het publieke bestel.

6 Comments

 1. Ach ja, “onze’ Arnold is er ook nog.
  Was altijd al een beetje vreemde man als je hem op TV zag en op de radio hoorde. Woonde in Brussel. Kwam natuurlijk niet aan de bak bij de TV en gaat nu maar omroepje spelen.

 2. In België wonen en hier komen vertellen dat het hier niet deugd?
  Daar zitten wij hier niet op te wachten, en zo te zien op hun site ziet Haye van der Heyden het ook niet zo zitten, wanhopig en met beide handen zijn hoofd ondersteunend!
  Zeker geen opdrachten voor komische serie’s!
  Een suggestie, een nieuwe serie in de Vlaamse pot met in de hoofdrol Arnold Karskens

 3. Goed nieuws!!!
  Het andere geluid moet ook gehoord worden in de media dan de politiek correcte zooi die er nu is.
  De meeste mensen willen duidelijk en dat dingen bij naam worden genoemd inplaats van zoals het nu is van weg kijken, en daar mee bedoel ik dat nieuws van afgelopen week over de kopschoppers in Gorinchem, dat werd heel politiek correct aangeduid met “jongeren” terwijl iedereen kon zien wat de afkomst is, dat moet er duidelijk bij gezegd worden, zo dat men een duidelijker beeld krijgt van Nl zoals het nu is.
  Het moet afgelopen zijn om dingen soft en zachter te doen voorkomen dan dat het is.
  Alles bij naam noemen en vooral bij rugnummers etc men moet een eerlijker beeld krijgen van de misstanden hier veroorzaakt door de politieke elite.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*