Ron Vergouwen presenteert nieuw radioprogramma: ‘Met de kennis van nu’

New Business Radio en De Ondernemer (DPG Media) versterken hun samenwerking met een tweede live radioprogramma. Ron Vergouwen presenteert per 6 mei wekelijks op de vrijdag ‘Met de kennis van nu’.

Ron vergouween met de kennis van nu radio

Ron Vergouwen, het stemgeluid van ‘Met de kennis van nu’, het nieuwe radioprogramma van De Ondernemer op New Business Radio. Foto: Ruud Voest.

Het nieuwe radioprogramma zet eerder ondernemersnieuws nog eens op de kaart en dat met de kennis van nu. Van reacties, resultaten en gevolgen tot wat onbenoemd bleef, presentator Ron Vergouwen bespreekt het live met studiogasten uit bedrijfsleven, politiek en economie.

‘Met de kennis van nu’ is op de vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio, en omdat het kijkradio is, ook te zien via de homepage van De Ondernemer en op YouTube.


ONLINE RADIO AWARDS 2022

Het publiek kan weer stemmen op hun favoriete online radiostation, presentator en podcast voor de Online Radio Awards 2022. De prijzen voor de beste online radio- en podcastmakers van Nederland worden donderdag 19 mei 2022 uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Mediastad Hilversum. Kijk voor meer informatie op onlineradioawards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*