Sander de Heer ad interim aan de slag als Station Manager Sublime

Sander de Heer keert terug bij Sublime. Hij gaat per direct parttime ad interim aan de slag als Station Manager en neemt daarmee de taken van Rick Waltmann over.

De Heer is geen onbekende bij de radiozender. In 2018 startte hij bij Sublime als Content Manager en dj van de ochtendshow. Na anderhalf jaar richtte hij zijn eigen podcastbedrijf op. Sander was eerder Content Manager bij Qmusic. Ook maakte hij jarenlang op NPO Radio 2 het programma ‘De Heer Ontwaakt!’.

De Heer doet dit werk naast het werk voor zijn podcastbedrijf waarin hij overheden en bedrijven adviseert bij het maken van podcastproducties.

Sander de Heer: “Met een klein team van muziekliefhebbers verder bouwen aan een mooi radiomerk blijft een mooie uitdagende klus. Of zoals in de woorden van James Brown gesproken: I’m back!”

4 Comments

  1. Kom vrienden en luister naar de Heer !!!! Deze stichtelijke woorden gelden voor alle medewerkers van Sublime FM . Sander de Heer is ’n meesterlijke presentator en geldt als autoriteit voor goeie muziek !!!! Verstandig van Sublime hem ’n mooie functie aan te bieden en aan zich te binden .. Doe er jullie voordeel mee Sublime dan zullen jullie weer subliem worden !!

  2. Wat een goede keus! Deze is zeker geen verkeerde radiomaker. Wat er verder zou moeten gebeuren is nog meer DJ’S aangetrokken moeten worden.

  3. Mwoa,, ik vond de Heer prettig om te horen, op basis van zijn presentratrie en muziek know-how vind ik hem ’n goeie keus . Maar hoe hij als baas of bestuurder is weet ik eerlijk gezegd niet. !!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*