René Oosterman aan de slag bij TV-producent Marmalade

Voormalig zendermanager van SBS6  gaat de Nederlandse vestiging leiden van het Marmalade. Deze producent is bekend van de successen ‘Wat Mannen Willen’ en ‘De Ontsnapping’ en wordt verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging. De producent zet met een tweede filiaal in Nederland een stap in de richting van internationale expansie van het succesvolle entertainmentbedrijf.

René werkt al meer dan dertig jaar in diverse functies in de tv-branche, zowel bij producenten als aan de kant van de zenders. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam waar op dit moment druk wordt gewerkt aan de opstart van een tv-reeks en twee films. René Oosterman was eerder actief als programma directeur van RTL4 in de jaren negentig en werkte daarnaast voor verschillende televisieproducenten. In 2013 ging hij aan de slag als zendermanager van SBS6. Kort na zijn aantreden scoorde de zender onder meer met het realityprogramma Utopia.

René Oosterman: “Vanaf de eerste ontmoeting met dit zéér succesvolle en snelgroeiende bedrijf sprak vooral de aanpak van Yoshi Aesaert en zijn team mij in het bijzonder aan. Investeren in kwaliteit, de klant meer bieden dan hij gewend is, en de overhead laag houden. Dit in combinatie met het werken met de beste mensen uit het vak en heel veel energie. Er zal alleen maar meer behoefte komen aan goede content dus er liggen mooie kansen voor internationaal succes en een Nederlandse vestiging.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*