Radio 10 verhuist per 1 september naar nieuwe FM-frequenties

Radio 10 is vanaf 1 september te beluisteren via nieuwe FM-frequenties. Hiermee is de radiozender op veel plaatsen in Nederland beter te ontvangen, bijvoorbeeld in grote delen van Brabant. De meeste moderne (auto)radio’s met RDS verhuizen automatisch mee naar de nieuwe frequenties. Luisteraars die beschikken over een oudere FM-radio vinden de nieuwe frequenties op Radio10.nl/fm-frequenties. Radio 10 is ook online te beluisteren, via DAB+, de Radio 10-app en via smartspeakers.

De verhuizing is een gevolg van de frequentieveiling die afgelopen juli heeft plaatsgevonden. Radio 538 en Sky Radio, die ook onderdeel zijn van Talpa Network, behouden hun huidige frequenties.

TALPA NETWORK
Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn (multi)media-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

John de Mol is de bedenker van een aantal wereldwijde blockbuster formats, zoals Big Brother, Deal or No Deal en The Voice. Voor laatstgenoemde show ontving hij vier Emmy Awards.

9 Comments

  1. Oud kaartje.
    De 103.0 staat al jaren in Hilversum. Op dit moment zit Veronica daarop t/m 31 augustus (wat een bekende datum…)

    Of gaat Radio 10 die zender weer in Lelystad aanzetten?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*