Producent Chantal van der Horst start nieuw productiehuis ELEVEN

Chantal van der Horst heeft haar eigen productiehuis ELEVEN opgericht, een nieuw productiebedrijf dat zich richt op kwaliteitsdrama voor de Nederlandse en internationale markt. De producties die door ELEVEN geproduceerd gaan worden, zullen een breed scala aan verhalen bieden voor een groot publiek.

Van der Horst, voorheen werkzaam als managing director en producent bij het Amsterdamse productiebedrijf Column Film, heeft 25 jaar ervaring op het gebied van productie voor dramaseries, speelfilms en documentaires. Voordat zij bij Column Film kwam in 2013 werkte Chantal voor NL Film. Van der Horst heeft een enorme drive en passie voor kwaliteitsdrama, met name gericht op een groot publiek.

Na succesvolle producties zoals De stamhouder (AVROTROS), Incognito (Videoland), bioscoopfilm Jackie en Oopjen (Just Entertainment) (2020), Grenslanders (AVROTROS) en bioscoopfilm Patser (Dutch Filmworks) (2018), start van der Horst nu nieuwe producties onder haar eigen label ELEVEN.

Van der Horst: “na bijna tien mooie jaren bij Column Film, waar ik met veel trots op terugkijk en geweldige producties heb mogen neerzetten samen met zeer bevlogen professionals uit het vak, zag ik nu de kans om een eigen productiehuis te starten. Ik kijk met zeer veel enthousiasme uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière en naar mooie producties met ELEVEN

De serie KOUD is in productie gegaan. KOUD is een spannende ensemble-serie over een zeer uiteenlopende groep studenten die onder leiding van een geslepen vrouwelijke professor een Nederlands cold case team bijstaan in het oplossen van zaken.  

De serie CLAN is in preproductie. In CLAN doet een reeks rituele moorden de instabiele politieke situatie verder wankelen in deze spannende politiethriller gezet in het Nederland en Europa van 2050 waarin de maatschappij ongelijk verdeeld is op basis van DNA onderzoek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*