Pro-Palestinabeweging ook aanwezig bij IDFA Documentairefestival

Het Palestijnse Film Instituut is van plan om maandag een “Stand Up For Palestine” bijeenkomst te houden op het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam, ’s werelds grootste non-fictie filmfestival.

De demonstratie is gepland om 14.00 uur lokale tijd buiten het Internationaal Theater Amsterdam, een van de belangrijkste locaties van IDFA. De Palestinabeweging liet ook gisteren tijdens het klimaatprotest van zich horen.

1 Comment

  1. De ministerpresident, de burgemeester van Amsterdam en nu IDFA hebben een standpunt in genomen en publiekelijk gecommun iceerd.
    Daarmee trekken zij een ernstige oorlog Nederland in. Nederland is nu op enige afstand ook strijdgebied geworden. De burgemeester van Amsterdam is in mijn ogen niet meer de burgemeester van de Amsterdammers maar een strijdende partij binnen de gemeenschap. Dit is voor de lange termijn schadelijk. Een van haar beroemde voorgangers Cohen had een leus: de boel bijelkaar houden. Pijnlijk voor hem wat deze Amsterdamse burgemeester in gang heeft gezet.
    Hulde voor de burgemeester van Rotterdam, onpartijdig en menselijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*