Podcast ‘Daar Bleef Je Voor Thuis!’ blikt met acteur Paul van Gorcum terug op ‘De Smurfen’

In een nieuwe aflevering van de podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis!’ halen Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens herinneringen op aan de klassieke tekenfilmserie De Smurfen. De kleine blauwe wezentjes weten al generaties lang kinderen aan de buis te kluisteren. In de podcast komt acteur Paul van Gorcum uitgebreid aan het woord. Hij leende zijn stem aan slechterik Gargamel en een aantal andere beroemde inwoners van het Smurfendorp.

In de podcast blikt Van Gorcum terug op hoe de opnames in zijn werk gingen. Samen met acteurs als Frans van Dusschoten gaf hij de serie een stem. Hij vertelt maar al te graag anekdotes over die opnames. Ook verklaart hij het succes van de serie en geeft hij zijn mening over de nieuwe versie van de serie waarin hij werd bedankt voor het inspreken van de stem van Gargamel: ”Het speet de studio zeer dat ik in de nieuwe serie niet te horen was als Gargamel. Ze zochten een oude man en toen dacht ik… Ik ben toch een oude man? Toen is dat door een andere acteur gespeeld. Toen ben ik gaan kijken en dacht ik: Hij imiteert mij. Het was net of ik mezelf hoorde.” 

In de podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis’ houden mediakenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens op ietwat chaotische wijze nostalgische televisieprogramma’s uit hun kinder- en jeugdjaren (de jaren 80, 90 en 00) tegen het licht. Ze boordelen of ze anno nu nog steeds thuis zouden blijven voor de kijkcijferhits van toen en spreken met makers. Ook rakelen ze de grootste tv-flops uit de Nederlandse tv-historie nog even op in de rubriek ‘Daar Bleef Je Niet Voor Thuis’. De afleveringen zijn te beluisteren via alle grote podcastplatforms en via deze link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*