Pieter Kok nieuwe presentator ochtendshow NH Radio

Vanaf maandag 7 september is Pieter Kok elke werkdag te horen als presentator van de Ontbijttafel. In zijn programma zorgt Pieter dat Noord-Holland op onderhoudende wijze wordt bijgepraat over het laatste nieuws uit de provincie. Er is natuurlijk volop ruimte voor muziek waar je je bed voor uitkomt en échte verhalen waar je je radio harder voor zet. Nieuwslezer Eefje Kühne en producer Maarten Faber maken het Ontbijttafel-team compleet.
 
Noord Hollander in hart in nieren
Pieter Kok is een ras-Noord-Hollander, geboren en getogen in Waterland en momenteel woonachtig in Westzaan. Pieter is geen nieuw gezicht bij NH Radio. Ooit zette hij hier als programmatechnicus zijn eerste stappen op het professionele radiopad. Vervolgens bouwde Pieter zijn radiocarrière verder uit als producer en side-kick van de programma’s van Gerard Ekdom.
 
Hoofdredacteur Ib Haarsma over zijn komst:
Hoofdredacteur van NH Media Ib Haarsma is blij met de komst van Kok. “Pieter is een kind van de regio en past als geen ander bij onze mooie radiozender. Hij is net als wij trots op Noord-Holland en bovenal een zeer getalenteerde radiomaker. NH Radio moet dé nieuwszender van Noord-Holland zijn waar niemand om heen kan. Met Pieter hebben we het talent en het enthousiasme in huis gehaald om die ambitie waar te maken. Ik kijk dan ook zeer uit naar zijn komst”. 

Pieter de Kok neemt de ochtendplek over van Jeanne Kooijmans.

13 Comments

 1. Ik hoorde dat Jeanne Kooiijmans ziek thuis zit. Is ingestort nadat ze hoorde dat haar contract niet meer werd verlengd. Geen NH afscheid voor haar. Hopelijk kan ze nog ergens aan de bak, want zo wil je als vakvrouw niet je carrière eindigen.

 2. Dus Pietertje stopte bij Ekdom op Radio2 als sidekick, omdat die ochtend show te vroeg was voor hem en een wissel trok op zijn relatie/gezin (dat was toen de verklaring voor zijn verdwijnen) en nu gaat hij bij een lokale zender zelf de ochtend doen, met als directe concurrent Ekdom op Radio 10. Bijzondere carrièreplanning wel.

 3. Wat een waardeloos ochtendprogramma hebben jullie samengesteld. PopieJopie zit er nu. Waar is die warmte en gezelligheid gebleven, zoals met Jeanne en Rob. Luisterde elke dag, nu even niet meer. Het is kil en lijkt meer een een schreeuwerige popzender. Bah!

  • Her is een top ochtendshow Pieter met Maarten en Eefje alles eigen waarde, geweldig ik sta zelfs op om 07.00 om naar deshow te luisterden zo een geweldige presentatie vrij en gezellig heerlijk om de dag te beginnen. Zelf ochtend show gemaak voor de Indonesche Afd. presentie Arda Soetje ik produceerde het.

 4. Hij heeft ook geen niveau anders werkte je niet samen met Eddie op de zaterdag wat een afgang voor NH platter kan het niet.

 5. Ik vindt Pieter ook een achteruitgang. Voorheen luisterde ik smorgens. Maar de leegte die nu op de radio te horen is, slaat alles. Radio NH wanneer is het evaluatie gesprek met Pieter?

 6. Het moment dat Pieter begint te praten druk ik de snooze functie in van de wekkerradio. Zeldzaam onnozele apekool wat er uit die man komt.

 7. Het absolute dieptepunt werd vorige week bereikt tijdens een interview met Jacques Beemsterboer, de vader van de vermoorde Nadine Beemsterboer. Na dat Pieter de moordenaar ongeveer vier keer Gerard had genoemd besloot Dhr Beemsterboer hem toch maar subtiel te corrigeren… “Zijn naam is Gerald hè” klonk er door de speakers. Kippenvel en plaatsvervangende schaamte maakte zich meester van me.

 8. Waar is het met een vrolijk en rustige gevoel wakker worden gebleven met NH radio? Goede gesprekken en goede muziek. Nu is het een kwelling. Wat een suf en onprofessioneel gebabbel. Goodbye NH radio in de ochtend. Dank voor de mooie jaren, nu is het klaar.

 9. Ik begrijp al deze negatieve reacties niet! Wat een “verademing” die “ontbijttafel” van Pieter Kok! Hij heeft een hele fijne stem om naar te luisteren itt Jeanne Kooijmans, draait leuke muziek, heeft leuke items en kletst gezellig met Eefje (ook fijne stem) en Maarten maar die hoor je haast niet. Nee, dan om 9.00 uur, dat is pas erg! Nog steeds mis ik Arjan Burggraaf…..,dus switchen naar Radio M.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*