Pieter Kok nieuwe presentator ochtendshow NH Radio

Vanaf maandag 7 september is Pieter Kok elke werkdag te horen als presentator van de Ontbijttafel. In zijn programma zorgt Pieter dat Noord-Holland op onderhoudende wijze wordt bijgepraat over het laatste nieuws uit de provincie. Er is natuurlijk volop ruimte voor muziek waar je je bed voor uitkomt en échte verhalen waar je je radio harder voor zet. Nieuwslezer Eefje Kühne en producer Maarten Faber maken het Ontbijttafel-team compleet.
 
Noord Hollander in hart in nieren
Pieter Kok is een ras-Noord-Hollander, geboren en getogen in Waterland en momenteel woonachtig in Westzaan. Pieter is geen nieuw gezicht bij NH Radio. Ooit zette hij hier als programmatechnicus zijn eerste stappen op het professionele radiopad. Vervolgens bouwde Pieter zijn radiocarrière verder uit als producer en side-kick van de programma’s van Gerard Ekdom.
 
Hoofdredacteur Ib Haarsma over zijn komst:
Hoofdredacteur van NH Media Ib Haarsma is blij met de komst van Kok. “Pieter is een kind van de regio en past als geen ander bij onze mooie radiozender. Hij is net als wij trots op Noord-Holland en bovenal een zeer getalenteerde radiomaker. NH Radio moet dé nieuwszender van Noord-Holland zijn waar niemand om heen kan. Met Pieter hebben we het talent en het enthousiasme in huis gehaald om die ambitie waar te maken. Ik kijk dan ook zeer uit naar zijn komst”. 

Pieter de Kok neemt de ochtendplek over van Jeanne Kooijmans.

5 Comments

  1. Ik hoorde dat Jeanne Kooiijmans ziek thuis zit. Is ingestort nadat ze hoorde dat haar contract niet meer werd verlengd. Geen NH afscheid voor haar. Hopelijk kan ze nog ergens aan de bak, want zo wil je als vakvrouw niet je carrière eindigen.

  2. Dus Pietertje stopte bij Ekdom op Radio2 als sidekick, omdat die ochtend show te vroeg was voor hem en een wissel trok op zijn relatie/gezin (dat was toen de verklaring voor zijn verdwijnen) en nu gaat hij bij een lokale zender zelf de ochtend doen, met als directe concurrent Ekdom op Radio 10. Bijzondere carrièreplanning wel.

  3. Wat een waardeloos ochtendprogramma hebben jullie samengesteld. PopieJopie zit er nu. Waar is die warmte en gezelligheid gebleven, zoals met Jeanne en Rob. Luisterde elke dag, nu even niet meer. Het is kil en lijkt meer een een schreeuwerige popzender. Bah!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*