Oplage MAX Magazine weer hoger

De NMO Print jaarcijfers Q1 t/m Q4 2023 voor magazines zijn officieel gepresenteerd. Wederom is MAX Magazine in 2023 als enige gegroeid. Bij de rtv-bladen liepen alle titels wederom in oplage terug. MAX Magazine scoort ook bij de meer algemene-bladen (Libelle, Plus Magazine, LINDA. e.a.), de hoogste betaalde oplage met 228.943, een netto stijging van ruim 7.000 ten opzichte van 2022.

MAX Magazine-uitgever en hoofdredacteur Peter Contant zegt in een reactie: “Een aanhoudende oplagestijging sinds de start, elf jaar geleden, is een bijzondere ervaring. De populariteit van ons blad bij lezers en adverteerders groeit gestaag door.”

4 Comments

    • Ongelooflijke nostalgie. Ooit was het een advertentiefuik voor omroepen, met o.m. de advertenties van Frisia Financieringen (Dirk Scheringa!). Het Max-magazine ken ik niet goed, daar zullen nu wel advertenties van anti-slipmatten, trapliften en Rijn-reisjes in staan.

  1. Die gids van Max groeit nog wel verder. Andere partijen zullen stapje voor stapje hun gids opgeven wegens te duur, niet meer passend bij de activiteiten of teruglopende ledenaantallen. De vergrijzing zorgt er dan vervolgens voor dat alle 50+ers die een gids willen bij MAX terecht komen.

  2. Ik vind het alleen jammer dat het grijze letters zijn en geen zwarte want het is toch ook zo dat ouderen slechter zien en ik ben niet de enige die hier last van heb merk ik in mijn omgeving. Kan hier iets aan gedaan worden want anders moet ik en andere ouderen toch afhaken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*