Opening nieuw restaurant op Media Park Hilversum

Op het Joop van den Endeplein opent op maandag 12 september David’s: een restaurant, bar en deli waar de Amerikaanse keuken centraal staat. Je kunt er als mediaprofessional terecht voor een uitgebreid diner, snelle lunch, goede cocktail of take-away ontbijtje.

David’s is opgezet door David de Boer, een bekende Hilversumse horecaondernemer en half Nederlands, half Amerikaans. Hij groeide op in de horeca en opende in 2013 restaurant Paisan in de mediastad. Samen met de directeur van Media Park, Tim Sleegers, en chef en rechterhand Raoul Lambour maakt hij van David’s dé nieuwe place to be van de groeiende creatieve mediacommunity in Hilversum en omstreken. Lambour heeft verschillende menukaarten samengesteld met gerechten die zijn geïnspireerd op de soul food uit het zuiden van de VS. Denk aan een pastrami sandwich, eggs benedict, oesters op een broodje en gebakken heilbot. In het restaurant is plek voor wie uitgebreid wil tafelen en in het bargedeelte kunnen mensen terecht die geen zin hebben in meerdere gangen of even snel iets willen eten voordat ze een bezoek brengen aan een van de televisieshows of studio’s om de hoek.

Men heeft vaak een bepaalde associatie bij Amerikaanse lekkernijen. Grote porties en fastfood, om wat voorbeelden te noemen. Wij willen laten zien dat de Amerikaanse keuken zoveel meer te bieden heeft.” – David de Boer

New York vibe
Binnen in de zaak heerst een New Yorkse sfeer. Stoer, industrieel en warm. Het internationale designbureau Tank is verantwoordelijk voor het interieur en maakte in hun ontwerpen veelvuldig gebuikt van RVS, terrazzo, hout en lichteffecten. Hierdoor geeft David’s je het gevoel dat je bent beland in the city that never sleeps. Naast de Amerikaanse kaart, de New York Deli en de sfeer, kun je bij David’s ook de Amerikaanse feestdagen vieren of de finale van de Super Bowl kijken. Hou de website in de gaten voor de agenda!

David’s
Joop van den Endeplein 3
1217 WJ Hilversum

4 Comments

  1. Ziet er mooi uit. Het ligt voor de hand om arrangementen aan te bieden met studiobezoek en diner, maar dat zal voor omroepen vast weer lastig liggen gezien de beperkingen in de Mediawet. Ik wens ze succes maar hoop dat Bar Boon er niet teveel concurrentie van ondervindt.

  2. Lekker positieve reactie “uitheems”. Wie niets probeert zal nooit winnen. Ik wens hen veel succes met hun nieuwe bedrijf. Ik denk dat het een goede aanwinst is voor het mediapark.

1 Trackback / Pingback

  1. Media Park Hilversum lanceert nieuwe website - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*