Ongehoord Nederland start wellicht zonder tv-programma’s

Frans Klein van de NPO heeft zondag tijdens een bijeenkomst in de balie aangegeven dat er geen overeenstemming is met ON over de programma’s die de omroep wil uitzenden. Dat meldt dagblad De Gooi en Eemlander vandaag. Het middagprogramma dat Ongehoord Nederland wil maken zou te duur zijn in vergelijking met andere programma’s. 

ON wil twee dagen per week een lunchprogramma gaan maken. Een te duur programma kan door de NPO worden afgewezen. Dit kan betekenen dat ON vanaf 1 januari 2022 niet uit kan zenden. Klein geeft aan dat het „in theorie” zou kunnen dat ON komend jaar geen programma’s uit kan zenden bij de publieke omroep. Al eerder gaf omroepbaas Arnold Karskens aan dat zijn programma’s door de NPO worden belemmerd en vertraagd. Hij beraadt zich op juridische stappen.

1 Comment

  1. Wel erg dom om voor een middag/lunch programma te gaan. Dan ben je als nieuwe omroep veel te weinig zichtbaar.

    Doe zoals BNN het deed in het begin. 1x per week 50 minuten in de avond (op NPO1) en 1x per maand een aantal programma’s achter elkaar op NPO3.

    Als Frans Klein deze omroep maar ook andere omroepen belemmerd dan moet hij gewoon weg. Gezien de vele blunders die hij al heeft gemaakt en zeer matige tot geen programmeer kwaliteiten had dit eigenlijk al heel lang moeten gebeuren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*