Omroep ON-middagprogramma heet Ongehoord Nieuws

Omroepbaas Arnold Karskens vertelt in een nieuwe Youtube-update over de plannen van Ongehoord Nederland in het publieke bestel. 

Begin januari start Ongehoord Nederland als nieuwe omroep in het publieke omroepbestel. Karskens geeft in zijn update aan dat zij bij de start nog niet op NPO Radio 1 te horen zijn, maar dat zij wel starten met een wekelijkse en maandelijkse podcast, waar de belangrijke ON-thema’s aan bod komen, waaronder de migratie-industrie en ‘klimaatdrammerij’. 

5 Comments

  1. Ik zie zowel bij Zwart als ON dat ze een soort van eigen wereld gecreëerd hebben met een grote muur erom heen om de realiteit buiten te houden. Als omroep hoor je toch wel met beide voeten in de maatschappij te staan en je niet buiten de maatschappij te plaatsen.

  2. @opa fladder Alleen die wereld waarin je volgens u dan met beide benen in de maatschappij staat is dan ook weer gecreëerd. Zoals het omroepbestel nu in elkaar steekt kun je net zo goed alle omroepen opheffen. Het zal de kijker een worst wezen wat door welke omroep gemaakt word. Laat staan dat ze het überhaupt weten.

    • Allereerst leuk dat je reageert, echter heb je mijn antwoord niet geheel begrepen. Dat hindert niet. Ik zou zeggen, werk eerst nog wat aan het verbeteren van spelling en zinsopbouw.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*