Omroep MAX komt met speciale pubquiz voor televisie

De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaat jong én oud massaal aan het quizzen. Binnenkort komt MAX met een gevarieerde pubquiz op televisie.

François Boulangé kwam met dit idee bij Jan Slagter, die het meteen een geweldig concept vond en besloot deze pubquiz te produceren met MAX.

De pubquiz van MAX is laagdrempelig, zeer gevarieerd, komisch en vooral heel erg gezellig. Om naar te kijken, maar zéker ook om mee te spelen. En dat kan! MAX-directeur Jan Slagter: “Het leukste aan een pubquiz is dat je ‘m met z’n allen speelt. Met vrienden, familie, clubs, verenigingen, zelfs complete woonwijken; iedereen kan meedoen. Uiteindelijk zal er in een finale gestreden worden om de felbegeerde MAX pubquiz bokaal. We gaan er voor zorgen dat heel Nederland kan meespelen.”

Fanatiek pubquizzer François Boulangé: “Als ergens bij mij in de buurt een pubquiz wordt georganiseerd, dan sta ik te trappelen om met ons team mee te doen; staat altijd garant voor een leuke avond. Daarnaast maak ik zelf ook vaak quizzen voor cafés en bedrijven. Het wordt hoog tijd dat er eens een pubquiz op tv komt.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*