NPO 3FM dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen in Glazen Huis

NPO 3FM dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen in Glazen Huis
Rob Janssen, Sophie Hijlkema en Barend van Deelen. Foto: Marie Wanders/NPO 3FM. NPO 3FM dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen laten zich de week voor kerst opsluiten in het Glazen Huis. Dit werd zojuist bekend gemaakt in Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM. Het drietal maakt 18 t/m 24 december vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort 24 uur lang live radio en content met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Het Vergeten Kind. 

Traditiegetrouw voert 3FM in de week voor kerst actie voor het goede doel. Samen met Nederland zetten de dj’s zich dit jaar in voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Het team van Het Vergeten Kind haalt kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overlaadt ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden.
Naast Barend, Sophie en Rob is er tijdens de Glazen Huis-week ook een rol weggelegd voor de overige 3FM-dj’s. Zij trekken het land in langs de acties die worden gevoerd en peilen de sfeer in Amersfoort rond het Glazen Huis.

 Barend van Deelen, dj middagshow 3FM: “In het Glazen Huis intrekken is een droom die uitkomt. Ik voel me enorm vereerd en heb er vooral ook erg veel zin in. Dat we in actie komen voor Het Vergeten Kind maakt het voor mij helemaal af!” 

Sophie Hijlkema, dj 3FM: “In 2020 mocht ik al een keer in lockdown voor 3FM Serious Request; de mooiste radioweek van m’n leven! Ik kan niet wachten om dit jaar weer in actie te komen, hopelijk met jullie allemaal op een vol plein in Amersfoort voor een prachtige week.” 

Rob Janssen, dj ochtendshow 3FM: “Vorig jaar mochten we al even proeven aan dat warme Glazen Huis-gevoel met publiek in Amersfoort en dat smaakte naar meer. Ik kan niet wachten om er dit jaar weer een groot en bijzonder feest van te maken met hopelijk een mooi resultaat voor Het Vergeten Kind!”
 

12 Comments

  1. Zonde van het geld en de moeite dit krampachtig op 3FM te blijven doen. Dit event had al jaren geleden (2015 of zo) naar Radio 2 moeten verhuizen of men had er gewoon mee moeten stoppen.

      • Radio 2 is niet voor bejaarden, dat is Radio 5. Het moet weg van 3FM want de zender is hier niet meer geschikt voor. De dj’s kunnen zo’n evenement helemaal niet dragen. Daarbij schiet het zijn doel voorbij omdat er te weinig mensen luisteren (en kijken) naar de zender waardoor er veel minder geld word opgehaald. Doneer het event gewoon aan Radio 2. Dan zal het weer veel meer gaan leven.

        Dat niet eten element hoeft er helemaal niet in. Noem het gewoon Het Glazen Huis of Glazen Cafe. Of de Warme week (zoals in België) Meerdere dj’s maken vanaf locatie radio voor een goed doel. Updates op NPO1, live programma om 19.00u ook op NPO1. Live stream op NPO1 Extra, online en in de nacht op NPO3. De week daarna kan de TOP 2000 ook vanaf die locatie volgens het zelfde principe. Dan zonder goed doel maar met de lijst met 2000 platen. Top 2000 a gogo dan op NPO1 om 19.00u waar het vanaf dit jaar ook word uitgezonden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*