Nieuwe rubriek bij MAX: De gouden helden van de Nederlandse muziek

 Het televisieprogramma Tijd voor MAX en het nieuwe radioprogramma Lunch Lekker met Daniel Dekker gaan samenwerken! De twee MAX-programma’s slaan de handen ineen met de rubriek De gouden helden van de Nederlandse muziek. Hierin wordt elke twee maanden een icoon uit de Nederlandse muziek geëerd. Daniel Dekker maakte zojuist bij Tijd voor MAX bekend dat Rob de Nijs de eerste artiest is die centraal staat in deze nieuwe rubriek.

In De gouden helden van de Nederlandse muziek worden iconen uit de Nederlandse muziekwereld geëerd. Het gaat om artiesten die al jaren in de schijnwerpers staan en nog altijd relevant zijn. De iconen komen langs in de radiostudio bij Lunch Lekker met Daniel Dekker, alwaar vervolgens – gedurende een maand – elke dag een nummer van hem of haar wordt gedraaid. De maand wordt afgesloten bij Tijd voor MAX. In deze uitzending wordt, door een artiest uit de huidige generatie, een eerbetoon aan het icoon gebracht. 

Zojuist maakte Daniel Dekker bij Tijd voor MAX bekend dat de eerste artiest niemand minder dan Rob de Nijs is. De zanger is bezig met zijn afscheidstournee en heeft een boek over zijn leven uitgebracht. Met andere woorden: een mooi moment om hem in het zonnetje te zetten.

Lunch Lekker met Daniel Dekker
Elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur 
Op NPO Radio 5
Presentatie: Daniel Dekker

Tijd voor MAX
Elke werkdag om 17.10 uur
Op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*