Nieuw programma ‘Agile & Scrum Today’op New Business Radio

New Business Radio start, in samenwerking met IT organisatie Xebia, op vrijdag 31 maart a.s. met het nieuwe programma ‘Agile & Scrum Today’. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het programma geheel in het teken van Agile en Scrum.

In het nieuwe programma ‘Agile & Scrum Today‘ wordt onder meer uitgebreid stil gestaan bij de laatste ontwikkelingen op Agile en Scrum gebied, worden succesvolle cases behandeld en hoor je tip & tricks van (bekende) scrum masters.

‘Agile en Scrum Today’ wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en is elke laatste vrijdag van de maand tussen 15.00 en 16.00 uur te beluisteren op New Business Radio. Het programma is daarnaast uiteraard ook als podcast te beluisteren.

Agile Radio
Xebia en New Business Radio werken al langere tijd samen. Zo werd onder meer tijdens het event ‘The Agile Chef’ afgelopen jaar al met een marathonuitzending geheel ‘agile’ gemaakt. Dit betekent dat er geen vaste structuur was, maar dat de radio-uitzending geheel flexibel, op basis van prioriteit en interactie werd gemaakt.

Ted Stravers, Marketing Manager bij Xebia: “We zijn erg blij met deze uitbreiding van onze samenwerking. De ontwikkelingen binnen de Agile wereld staan nooit stil en lijken alleen maar sneller te gaan. Daarnaast hebben veel organisaties een sterke behoefte aan verandering om wendbaarder te zijn in de toekomst. Onze consultants hebben veel in huis en onze projecten spreken voor zich. Agile & Scrum Today is voor ons een geweldig middel om dit te uitten”.

Lars Schotanus van New Business Radio: “Agile en Scrum passen uitstekend in het profiel van New Business Radio, waarbij innovatie en ondernemerschap belangrijke pijlers zijn. Mooi dus dat we met dit nieuwe programma Agile en Scrum nu ook structurele aandacht kunnen geven op ons station”!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*