Nienke Plas verlengt contract bij Talpa Social

Talpa Social en Nienke Plas blijven nog zeker 2 jaar samenwerken voor de exploitatie van haar online kanalen. Per oktober verlengt het multitalent exclusief bij de online tak van Talpa Network. Daarmee wordt de intensieve samenwerking van de afgelopen jaren voortgezet.

Nienke Plas staat als presentatrice, actrice, comedian, zangeres en online maker bekend om haar hilarische en goudeerlijke video’s. De afgelopen jaren maakte ze succesvolle en creatieve content voor merken als vanHaren, Coca Cola en Staatsloterij.
Nienke is enthousiast over de verlenging: “Afgelopen jaren heel prettig met Talpa Social samengewerkt en leuke, unieke campagnes voor verschillende merken gemaakt. Het is een feestje om dit voort te zetten en samen nog meer typische Nienke content te gaan maken!”

Nienke gaat verder met de exclusieve samenwerkingsvorm die Talpa Social biedt aan social talenten. Door een dergelijke samenwerking met Talpa Social aan te gaan, krijgen social talenten een solide business partner én kansen om zich breder te ontwikkelen binnen Talpa Network. Zij ontvangen structurele ondersteuning op het gebied van online strategie, branding en creatie. Alle online commerciële samenwerkingen worden opgepakt en begeleid vanuit Talpa Media Solutions.

Allard Ruyl, CEO van Talpa Media Solutions: “We zijn heel blij dat we nog twee jaar met Nienke mooie samenwerkingen met adverteerders kunnen aangaan. Ze heeft bijvoorbeeld vanHaren echt een gezicht gegeven met de ludieke campagne ‘In haar schoenen’. Ik kijk uit naar nog meer van dit soort creatieve campagnes die gaan van TV en Radio tot print, online en social, kortom, het netwerkeffect van Talpa Network.”

Talpa Social vertegenwoordigt de populairste content creators van Nederland waaronder StukTV, Nieuwe Gasten, TV 538, Gio Latooy, Marije Zuurveld, Iris Enthoven en vele anderen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*