Worst & Whiskey Borrel in Beeld en Geluid

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor de Worst & Whiskey Borrel: hèt netwerkevenement voor de creatieve industrie uit Hilversum en omgeving.

Voor alle creatieve ondernemers en ondernemende creatieven uit Hilversum en omgeving. Werk je bij een podium, museum, bibliotheek, kunstinstelling, uitgeverij of ben je kunstenaar? Maak je toffe radio, audio, televisie, film, entertainment of online producties? Of ben je gewoon creatief? Welkom!

Voor deze hernieuwde Worst & Whiskey Borrel sluiten we aan bij de feestelijke afsluiting van Dutch Media Week. Deze editie vindt plaats bij Beeld & Geluid op het Mediapark.

Toegang is gratis. Wel van tevoren graag aanmelden:  worst_whiskey@dutchmediaweek.nl

1 Comment

 1. Beste Eppo,

  Mijn naam is Jules Hemel en ik ben gewoon heel creatief. Ik ben gek op vlees en al mijn hele leven aan de drank. Dat ze zeggen dat je weinig of geen worst moet eten is een komplot om alleen maar onze hardwerkende varkensboeren kapot te maken. En dat alcohol slecht voor je is, is ook een leugen en dat weet jij Eppo als eerste. Ja toch? Juist alcohol is de motor waar die hele creatieve industrie hier in Hilversum (ik woon in Bussum) op draait. Ik drink miniaal 1 liter Johnny Walker per dag (zonder ijs!) en ik ben niet voor niets gewoon creatief, wat zeg ik, ik ben daardoor buitengewoon creatief! Noteer mij maar voor vrijdag de 9e.

  Tot dan!

  Jules Hemel
  (creative director reboot Tita Tovenaar de musical)

  Lady Gaga is Amy Winehouse. Dat weet toch iedereen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*