New Business Radio met Media Park Live! vanaf IBC

In samenwerking met het Media Park komt New Business Radio van vrijdag 14 september tot en met maandag 17 september met een speciaal live programma vanaf de grootste broadcastbeurs van Europa, de International Broadcasting Convention (IBC).

In Media Park Live! komen de gehele dag mediaprofessionals aan het woord en worden luisteraars door Fabienne de Vries en Ron Lemmens bijgepraat over de laatste innovaties rondom media, entertainment en technologie.

In samenwerking met een aantal partners wordt er vanuit de mobiele studio live radio gemaakt tijdens de grootste broadcast beurs van Europa. New Business Radio is verantwoordelijk voor de programmering van de radio show. Unbranded is verantwoordelijk voor de aankleding van de stand en Red Bee verzorgt de radiofaciliteiten in de mobiele studio.

Mark Achterberg (Media Park): “Door deze samenwerking tussen verschillende organisaties op het park kunnen we mediaprofessionals en startups een bijzonder podium bieden tijdens de IBC. Bovendien is het een snelle en effectieve manier om op elk uur van de dag volledig op de hoogte te zijn van wat er op de beursvloer gebeurt. Met een reporter die over de beurs raast, vele interessante gasten in de studio en visual radio.”

Jaco Bal (New Business Radio): “Met ons radiostation New Business Radio maken we steeds vaker Engelstalige programma’s en podcasts. Het leuke van de IBC is dat alles internationaal georiënteerd is en dat we dus in één keer met deze uitzendingen de hele wereld van media professionals kunnen bedienen en bereiken. Super gaaf om dit weer voor het tweede jaar op rij te mogen doen.”

De mobiele radio studio is te vinden in de Holland Mezzanine (Entree C) van de RAI. De radio show is te beluisteren van vrijdag 14 september tot en met maandag 17 september via www.newbusinessradio.nl en te bekijken via www.mediapark.nl/IBC.

IBC
De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 september. Afgelopen jaar kwamen ruim 57.000 internationale bezoekers naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*