NEP zoekt een Broadcast Operator MCR & Playout

Een Broadcast Operator beschikt over alle kennis die nodig is om de uitzendtechniek van een eindregie te bedienen en draagt zorg voor een probleemloze uitzending van diverse kanalen. De uitzendingen vinden 24 uur per dag plaats vanuit Hilversum. 

Jouw rol
Je bereidt uitzendingen van diverse kanalen en klanten voor en borgt de continuiteit ervan. Bovendien begeleid je live programma’s, monitor je audio, video, graphics, ondertiteling en retoursignalen en communiceer je met interne en externe partijen om tot een juiste uitzending te komen. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en accurate collega’s met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben jij in staat om in teamverband te werken en beschik jij over MBO / HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de media is een pré.

Ben jij?

…. ambitieus en gepassioneerd en heb je een bovengemiddelde interesse en affiniteit met het uitzendproces?  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om met de nieuwste technieken te werken en wil jij op het hoogste niveau verder leren en jezelf ontwikkelen?

Bovendien:

  • Denk je op MBO/HBO niveau;

  • Blijf je accuraat werken onder hoge druk;

  • Ben je ondernemend;

  • Ben je klantgericht, communicatief sterk en hulpvaardig;

  • Heb je een hands-on mentaliteit en ben je flexibel;

  • Kun je in stressvolle omstandigheden snelle beslissingen maken;

  • Ben je een daadkrachtige teamspeler;

  • Heb je kennis van play-out systemen, AVID of andere broadcast technologie;

  • Ben je bereid om onregelmatig te werken, ook in de nacht;

  • Heb je affiniteit met sport en je vindt het leuk deze interesse in je werk terug te vinden.

Dan zoeken we jou!

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Kom je naar onze Speeddate op zaterdag 2 juli op het Media Park? Stuur dan je CV metbijbehorende motivatie en een recente pasfoto uiterlijk voor 25 juni 2016 naarwerkenbij@nepworldwide.nl. Meer informatie ontvang je in de bevestigingsmail. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Ron Cornelissen op telefoon nummer: 06-555 66 150. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*