Frits Barend, Rob van Someren en Hans Kazàn te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 11 tot en met vrijdag 17 juni is het weer volle bak bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Frits Barend, Rob van Someren en Hans Kazàn nemen plaats achter de MAX-microfoon

 

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Zaterdag is presentator Frits Barend te gast in Wekker-Wakker-Weekend!. Frits begon zijn journalistieke carrière in de jaren zeventig bij weekblad Vrij Nederland en later bij tijdschrift Nieuwe Revu. Jarenlang presenteerde hij samen met Henk van Dorp het discussieprogramma Barend & Van Dorp. Sinds 2009 is Barend samen met zijn dochter Barbara hoofdredacteur van Helden Magazine.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 13 juni is Bert van Breda te gast bij Tineke. Hij nam het initiatief voor het Demis Roussos Museum, dat op woensdag 15 juni zijn deuren opent in Nijkerk. De Griekse zanger Demis Roussos zou die dag 70 jaar zijn geworden. Demis verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen platen en overleed vorig jaar januari.

Radio-dj Rob van Someren is dinsdag 14 juni te gast. Rob komt langs in het kader van de Internationale Dag tegen Ouderen Mishandeling, die woensdag plaatsvindt. Rob is namelijk bevriend met de Stichting Veilig Ouder Worden en behoedt ouderen tegen financiële uitbuiting.

Tineke heeft woensdag 15 juni Willem Jan van de Wetering te gast. Hij is Enneagram-deskundige, noemt zichzelf een mensenbegeleider en schreef meerdere boeken over het psychologische Enneagram-model, waarmee je iemands karakter kan indelen. Willem Jan schreef onlangs een hulpboek voor mensen die gescheiden zijn: Passie gezocht. Wat als de verhuiswagen vertrokken is?.

Vrijdag 17 juni treden René Shuman & Angel-Eye live op bij Tineke. René en Angel-Eye zijn twee uur lang te gast én er is publiek aanwezig, de studio zit dus gezellig vol!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*