NEP benoemt nieuwe CCO: Bert Leegwater

Bert Leegwater (48) is aangesteld als CCO van NEP The Netherlands. Hij start per 1 oktober in deze rol bij NEP. “Sales is het mooiste vak van de wereld en NEP voelt als een warm bad. Het is mijn doel het trotse uithangbord van NEP te worden.

Na zijn studie Bedrijfskundige Informatica in Amsterdam maakte Bert Leegwater carrière binnen de IT- en telecomsector. Zo vervulde hij commerciële en leidinggevende functies bij KPN, Dimension Data, IBM en Verizon. De afgelopen acht jaar was hij in dienst van Hewlett Packard Enterprise, waarvan de laatste drie als Country Manager Netherlands van bedrijfsonderdeel Aruba.

Leegwater: “De rode draad in mijn loopbaan is altijd commercie geweest en ik ben gegrepen door wat vaak de digitale transformatie wordt genoemd. Het meest intrigerende daarin vind ik de ‘clash’ tussen ambacht en digitalisering. Het lijkt een paradox, maar juist de menselijke maat wordt alleen maar belangrijker en dat wil NEP nadrukkelijk uitstralen.”

De opdrachtgever staat centraal en daar luisteren we naar. Mijn aanstelling bevestigt ook dat de Nederlandse thuismarkt zeer belangrijk is en blijft voor NEP”, aldus de geboren en getogen Amsterdammer. “Om dat vakmanschap binnen het bedrijf met ruim 800 man in dienst zowel intern maar vooral ook extern goed over de bühne te brengen, zie ik als een belangrijk onderdeel van mijn opdracht. Ik vind het ontzettend leuk om nu in een andere branche te springen en hier een swingende, enthousiaste salesafdeling neer te zetten.”

Ralf van Vegten, Managing Director NEP The Netherlands: “Ik ben enorm verheugd met de komst van Bert die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de IT-wereld. Bert heeft daarnaast ruime ervaring in het aansturen van salesteams. Nederland is en blijft een belangrijke markt voor NEP. Samen met onze opdrachtgevers willen we blijven innoveren. Met Bert halen we iemand in huis die met zijn bevlogenheid heel goed de brug kan slaan tussen technologie en de behoefte vanuit de markt. Ik ben ervan overtuigd dat Bert met zijn affiniteit voor technologie en zijn enthousiasme van grote toegevoegde waarde kan zijn voor ons bedrijf.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*