Meer dan honderd mediabedrijven ondersteunen oproep aan kabinet

Oproep aan kabinet om digitalisering van Nederland te ondersteunen krijgt steeds meer bijval.

Eind maart stuurde een groep van dertig organisaties uit de creatieve industrie een open brief aan het nieuwe te vormen kabinet. In deze brief worden 17 maatregelen genoemd om de digitalisering van Nederland te stimuleren. Inmiddels hebben meer dan 100 grote en kleine bedrijven, organisaties en omroepen de open brief mede ondertekend.

Op het platform www.digitalcreativityfirst.nl staat de brief online en wordt duidelijk gemaakt dat stimuleringsmaatregelen noodzakelijk zijn om de internationale koppositie die Nederland inneemt te behouden en uit te bouwen. De bedrijven in de digitale creatieve industrie doen een klemmend beroep op het nieuwe kabinet om hen te helpen bij het versnellen van de digitale ontwikkelingen om zo de concurrentie voor te blijven.

Onder de ruim honderd medeondertekenaars bevinden zich bekende namen van bedrijven zoals CleverLions, VPRO, RTL, United, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, NEP, Media Park Management, Spreekbuis, Tens Media en Frementantle Media.

Bedrijven en organisaties uit de digitale creatieve industrie kunnen dit initiatief nog steeds steunen door de open brief mede te ondertekenen op: www.digitalcreativityfirst.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*