Medewerkers RTL en Talpa krijgen ook extra compensatie 

RTL Nederland en Talpa Network hebben in navolging van AVROTROS en Omroep Max hun werknemers laten weten dat ze in oktober een extra financiële compensatie krijgen. Ze hebben aangegeven dat iedere medewerker in oktober € 1.000 bruto uitkering ontvangt als extra compensatie voor de explosief stijgende energieprijzen

NVJ roept de landelijke en regionale publieke omroepen, DPG Media, Mediahuis, FD Media, het ANP en andere mediaorganisaties op om het voorbeeld van AVROTROS, Omroep Max en nu ook Talpa en RTL te volgen en hun medewerkers en freelancers uit eigen beweging een vergelijkbare compensatie te geven. 

Wais Shirbaz (NVJ): ‘Mediaorganisaties weten als geen ander hoe groot het probleem op dit moment is en dat hun medewerkers en freelancers een financieel steun goed kunnen gebruiken.’ 

7 Comments

    • Als je door eenmalig 1k extra toeslagen misloopt, zou je dat ook (kunnen) hebben bij een procentuele verhoging. Per saldo is bruto meer salaris altijd gunstig (alleen duurt het soms even voor je er daadwerkelijk baat bij hebt).

  1. Waarom dit persberichten zijn, ontgaat mij. Het lijkt meer op een vorm van “Kijk ons toch eens goed bezig”. Regel dit gewoon tussen directie en personeel tijdens een bijeenkomst in de kantine.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*