Waarom Gijs Groenteman een lucratief aanbod van Podimo afsloeg

In de nieuwe aflevering van het Podcastjournaal vertelt journalist, radio, TV- en theatermaker én bovenal mede-oprichter van Meer van dit-podcasts Gijs Groenteman over zijn als maar uitdijende podcastimperium! Hij vertelt ook waarom hij een lucratief aanbod van Podimo afsloeg.

Beluister hier het Podcastjournaal:

1 Comment

  1. Ik ga dat niet beluisteren en ik had liever gehad – en t lijkt me ook journalistieker, maar ja Spreekbuis hè – dat ik hier had gelezen waarom Gijsje Podimo heeft afgeslagen. Ik volg ‘Weer n dag’ al lang niet meer, maar ik kan m nog wel gratis beluisteren, maar hij staat ook op Podimo waar je voor moet betalen. Misschien is t na 1 oktober niet meer gratis, maar ik dacht dat de gratis termijn juist al eerder was afgelopen, maar nu ik dit lees, denk ik … Nou ik denk eigenlijk nix. Wie wil schrijven hoe t zit?

    Morgen weer n dag. Heerlijk. Tinseltown in the rain.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*