MAX-dramaserie Zussen kijkcijferhit

De MAX-dramaserie Zussen is alleen al in de eerste week meer dan 1 miljoen keer bekeken op NPO Start. Hiermee is het een van de meest succesvolle vooruitgekeken series. Daarnaast keken er naar de eerste aflevering, inclusief uitgesteld kijken, 1,696.000 mensen, lineair – op moment van uitzending – waren dat er bijna 1,3 miljoen. Directeur Jan Slagter: “Dit bewijst eens te meer dat de kijker behoefte heeft aan kwalitatief goede Nederlandse dramaseries. Het is MAX weer gelukt om een serie te maken die veel mensen aanspreekt!” 

In de achtdelige dramaserie Zussen blijken drie jonge vrouwen tot hun grote verrassing halfzussen te zijn die samen de boerderij van hun vader erven. Naast zijn mysterieuze dood worden de zussen ook geconfronteerd met andere familiegeheimen in het dorp. Vanavond wordt de tweede aflevering uitgezonden.

Onder anderen Huub Stapel, Olga Zuiderhoek, Joy Delima, Fockeline Ouwerkerk en Melody Klaver hebben een rol in de nieuwe serie.Zussen is iedere woensdag te zien om 20.35 uur bij MAX op NPO 1 en in zijn geheel via NPO Start.

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

14 Comments

 1. Top serie, zit al op aflevering 6 inmiddels. Max kun je hierin wel om een boodschap sturen want die zijn met Nederlands drama wel de hitmakers.

 2. 400.000 kijkers bij uitgesteld kijken. Waarom kunnen wij dat niet zin in de npo app zoals bij YouTube?
  Npo is toch voor transparante?

 3. Ik vind dar er sloderige fouten gemaakt zijn in de serie.
  Er is een politie onderzoek daarin zou echt wel gevraagt worden wie er die avond weg zou lopen als de buurman dat gezien zou hebben.
  De politie komt eingelijk de hele serie niet voor!

 4. We hebben enorm genoten van de serie. In de laatste aflevering leek het ‘eind goed, al goed’ te worden, maar … Het kan niet anders of er komt een tweede seizoen. We kijken er nu al naar uit.

 5. Leuke serie. In het begin wat traag maar wordt wat vlotter naar het einde toe. Hopelijk op stoom in de 2e serie die er ongetwijfeld komt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*