Martijn La Grouw van 100%NL naar Radio 538

Radio 538 verwelkomt een nieuw geluid in hun uitzendingen vanaf januari, met Martijn La Grouw die zich aansluit bij het team. La Grouw, die eerder bij SLAM! en 100%NL te horen was, uit zijn enthousiasme over de nieuwe uitdaging. “Het was altijd al mijn droom om bij Radio 538 te werken, en ik vind het geweldig dat die droom nu werkelijkheid wordt,” zegt La Grouw. Hij belooft een spannend avontuur met een topteam bij een van de meest prominente radiostations van Nederland.

Bij 100%NL was La Grouw recentelijk overgestapt van SLAM!, waar hij een programma presenteerde van 10:00 tot 13:00 uur. Zijn eerdere ervaring omvat ook werk voor Radio Decibel. De exacte tijden van zijn programma op Radio 538 zijn nog niet bekendgemaakt, maar worden binnenkort verwacht.

Martijn La Grouw’s overstap naar Radio 538 markeert een spannende ontwikkeling in zijn carrière en belooft een frisse impuls te geven aan het al populaire radiostation. Fans en luisteraars kunnen met spanning uitkijken naar wat hij zal brengen naar zijn nieuwe rol bij Radio 538.

18 Comments

  • Het is mogelijk dat dit bericht door AI is geschreven, maar ik kan het niet met zekerheid zeggen. Er zijn verschillende tools die kunnen helpen om te detecteren of een tekst is gegenereerd door een AI, zoals ChatGPT. Een van die tools is Originality AI, die een score geeft aan de tekst op basis van hoe menselijk of computerachtig deze is. Ik heb deze tool gebruikt om het bericht te analyseren, Originality AI geeft een score van 0.67 aan het bericht, wat betekent dat het waarschijnlijk door een mens is geschreven. Echter, deze score is niet erg hoog, en er zijn een paar kenmerken die kunnen wijzen op een AI-generatie. Bijvoorbeeld, het bericht bevat een aantal herhalingen, zoals “Radio 538” en “La Grouw”, die een AI zou kunnen gebruiken om de tekst op te vullen. Ook is het bericht vrij kort en oppervlakkig, zonder veel details of emotie. Dit kan een teken zijn dat het bericht is geschreven met een beperkte hoeveelheid data of kennis.

   Dus, mijn conclusie is dat het bericht misschien door AI is geschreven, maar dat het ook door een mens kan zijn geschreven die niet veel moeite heeft gedaan om een interessant of origineel artikel te maken. Ik hoop dat dit je helpt om een beter inzicht te krijgen in hoe je AI-geschreven teksten kunt herkennen. 😊

   Bron: Gesprek met Bing, 11/21/2023

  • Ik denk het ook, vooral door de laatste zin en ik keek even naar het oorspronkelijke bericht op 538 en ChatGPT heeft dan de neiging om bij herschrijving een kort bericht veel te lang te verlengen met veel dezelfde woorden. En het virtuele Spreekbuisjournaal na 20 seconden afgezet. Niet om aan te horen, juist door de gebreken in de uitspraakdetails.

 1. Waarom moet ik vernemen,dat constant DJ overstappen van de ene papagaaien radio-programma naar die vaak kleurloze inzichzelf gekleurde muziek-keuze,vaak met vooral commerciële verplichte muziek-keuze’s, onder het motto:wij draaien de mooiste muziek, je zult die Ketelmuziek bedoelen.Ik bepaal,zelf wel wat ik de mooiste muziek kan beleven.Interaktie is een mooi gegeven dat de luisteraars zelf muziek kunnen aanvragen, die hun oren blijven strelen.Ik zou, via YouTube.nl Die Flippers ongekend populair wat BZN betekende voor Nederland, waren Die Flippers in de Duitstalige landen, maar ook in Nederland.Maar ook de vele Deutsche SCHLAGER MUZIEK, heeft heel veel liefhebbers in vooral het Oosten van Nederland.Maar daar halen de uit de Grachtengordel(Hilversum)hun neus voorop.

 2. En daarom al ben ik in bezit van internet-radio, en kan globaal 20.000 radio zenders uit de gehele wereld ontvangen,in een uitstekende Digitale geluid kwaliteit, en vaak met 198 kb bandbreedte,en hoger,CD kwaliteit en zonder die vervelende reklame-blokken.Alternatief:voor meer luister-plezier koop een internet radio. Vooral uit Amerika, de Country muziek oa uit Texas/pop muziek etc. De vrijheid van eigen muziek/keuze’s.

 3. Bram via Internet en via de schotel zijn er vele muziek-zenders te ontvangen.Via de schotel zijn er vele duizenden Radio-Omroepen te ontvangen,en dat FTA(FREE TO AIR),in de meest beste hoogwaardige geluids-kwaliteit,heeft met bandbreedtes en data snelheden te maken.via Internet kies ik die interactie radio-zenders die ik kan benaderen voor het draaien van die muzieksoorten die meer aandacht verdienen dan die ketelmuziek.Maar ook via je pc kun je gebruiken om muziek te ontvangen die passen bij je eigen muziek-keuze.Maar ook via YouTube.nl.Mijn voorkeur is nu,Limburg-Express.nl,via mijn zeer goede dure Internetradio,voorzien van klasse luid-sprekers vanaf 2000 Euro per stuk,maar vooral de beleving van de klassieke muziek,dan hoor je een viool als een viool en niet als een krakende papagaaien
  En via Radio klassiek via NPO 4.Ik betaal niet voor niets de verplichte omroepbijdrage.

 4. Oke, deze transfer zag ik even niet aankomen. Ben benieuwd welke slot hij dan gaat doen? Een soort vliegende keep als wat Lindo deed, invallen op plekken waar het uitkomt. Duidelijk is wel dat 538 voor ervaren jocks gaat ipv talent.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*