Marcel van Roosmalen: “Wat mij betreft is dit het begin van een mediadominantie”

Vanavond start het tweede seizoen van Media Inside met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. In een Volkskrant-interview vertelt Marcel van Roosmalen over hoe hij hij een Groenteman heeft leren kennen en hoe zij op het idee voor Media Inside zijn gekomen.

Gijs en Marcel hebben elkaar leren kennen tijdens een interview. Roosmalen: “We hebben tijdens dat gesprek enorm gelachen en daarna spraken we af in cafés, waar we gingen klagen over de media. ‘Wat is dat toch een slechte columnist. En wat is dat een kutprogramma. Gijs Groenteman en ik hadden al lang de droom om een soort Veronica Inside over media te maken. Dat is ons gelukt, vrijdag begint het tweede seizoen, we feliciteren elkaar regelmatig. Wat mij betreft is dit het begin van een mediadominantie.”

Het eerste seizoen van Media Inside scoorde goed genoeg voor een vervolg. Een eerdere tv-klus van Roosmalen ging niet door. Roosmalen: ‘Ik heb in 2019 auditie gedaan voor presentator van Op1. Diep in mijn hart wist ik dat ik er niet geschikt voor was. Ik kan wel vragen stellen en ad rem zijn, maar als dat met vragenlijsten en oortjes moet, gaat het fout. Toch dacht ik: misschien kan ik een serieuze kant in mezelf aanboren. Maar de screentest ging heel slecht.’

bron: De Volkskrant

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*