Gijs Groenteman op De Perstribune

Aanstaande zondag 15 augustus zijn programmamaker Gijs Groenteman en zwemmer Arno Kamminga te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Gijs Groenteman, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is vanaf vrijdag 13 augustus te zien als presentator in een nieuw seizoen van Media Inside. Samen met columnist Marcel van Roosmalen en een aantal prominente gasten neemt hij de opvallende mediagebeurtenissen van afgelopen week door. Groenteman is naast televisiemaker ook bekend als radiomaker (o.a. Kunststof op NPO Radio 1), als schrijver/columnist en als maker van podcasts.

Arno Kamminga, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, schreef bij de afgelopen Olympische Spelen zwemgeschiedenis voor Nederland. In Tokio pakte Kamminga twee keer zilver, op zowel de 100 als de 200 meter schoolslag. Hij werd daarmee de eerste Nederlander ooit die een medaille pakte op de schoolslag. Het was bovendien de eerste zwemmedaille voor Nederland bij de mannen sinds het goud van Pieter van den Hoogenband op de Spelen van 2004.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*