Makers Chateau Meiland op De Perstribune

Zondag 29 september 2019 zijn tv-producenten Vincent ter Voert en Vera Driessen én oud-voetballer Wim Jonk te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Vincent ter Voert en Vera Driessen, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 14.00 uur, vormen het echtpaar achter de succesvolle tv-producent Vincent TV Producties. Ze zijn verantwoordelijk voor programma’s als Chateau MeilandMr. Frank Visser doet uitspraak en Beau Five Days Inside. Voor Chateau Meiland zijn ze genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Voormalig international Wim Jonk, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, begon dit seizoen als trainer bij de club waar alles voor hem begon: FC Volendam. De ambities reiken ver: met aanvallend voetbal terug naar de Eredivisie. De 49-voudig international is één van de grootste aanhangers van het gedachtengoed van Johan Cruijff; hij is ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder andere aandacht voor de geschiedenis van de Televizier-Ring.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*