Luistercijfers week 3: Kleine verschuivingen, grootste verliezer Qmusic

Vooral een daling in luistertijd nekte Qmusic vorige week, ze staan nu nagenoeg gelijk met Sky Radio dat iets stijgt in luistertijd en daardoor ook in marktaandeel. De langste luistertijd is nog steeds voor ouderenzender NPO Radio 5, gevolgd door NPO Radio 2, Classic FM en Talpa’s Radio 10.

17 Comments

    • Ik zou het volledig nonstop doen, geen DJ’s, gewoon een Sky Radio met 70’s 80’s en 90’s. Echte personality radio met bekende en vertrouwde stemmen gaan ze niet bereiken, dat is nu voor Veronica om daar iets mee te doen. Coen en Sander die dan natuurlijk veel gaan praten in de ochtend, dat zit er dik in. Dat wordt even schrikken en ik denk niet dat je dit kunt veroorloven.

  1. Radio4All staat niet in de lijst (de naam is niet veranderd) en ’t zal een kwestie van geld zijn, maar ook omdat ze dan helemaal onderaan bungelen. Toch wel daardoor ook een fopzender in een radio-arena met cowboys en clowns.

  2. Mooi te zien dat de piraten plaatjes draaiende onfatsoenlijke zenders, vertegenwoordigd door e-power ook in de lift naar beneden zit en steeds meer in moet leveren op naar het faillissement van deze zenders, hoop dat ik straks gedag kan zwaaien tegen mensen als een Evert Baptist en kan roepen die horen wij nooit meer terug!

    • was behalve de laatste paar weken al tijden zo. is ook goed, veronica heeft de luisteraars nodig. 3fm krijgt toch wel subsidie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*