‘LinkPizza is nu het grootste influencer platform van Nederland’

Met het openstellen van LinkPizza voor TikTok creators is LinkPizza de initiatiefnemers het grootste influencer platform van Nederland geworden. ‘Het platform faciliteert de samenwerking van kennismaking tot evaluatie, maar laat de creators en merken vooral zelf aan het roer staan’.

200 miljoen
Met het toevoegen van TikTok creators verwacht LinkPizza binnen een jaar een bereik te behalen van ruim 200 miljoen. Daarmee is er voor ieder Nederlands B2C merk een match te vinden met influencers en creators die voor hen de juiste doelgroep bereiken. 

‘Digital natives’ bereik je via TikTok
Met het openstellen van het platform voor TikTok creators, wordt het volgens Linkplaza voor merken nog makkelijker om op grote schaal jonge ‘digital natives’ (generatie Z) te bereiken en inspireren. Met 4,5 miljoen actieve gebruikers in Nederland, is TikTok een serieuze speler in het marketing landschap geworden. LinkPizza biedt merken en TikTok creators een platform om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan creatieve campagnes die met de juiste tone of voice hun doelgroep inspireert. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*