Léonie Sazias (Hart voor Hilversum) kritisch op Media Park-activiteiten

De Mediavisie, een meerjarenplan 2016-2019 voor toekomstige media-activiteiten in Hilversum, is woensdagavond door de gemeenteraad in de Mediastad aangenomen. Kanttekeningen waren er wel. Bij de fracties van Hart voor Hilversum en Leefbaar Hilversum ging het dan met name over het nog altijd weinig aantrekkelijke karakter van het Media Park, waar je niet zo gauw heengaat voor een biertje of een hapje eten.

Mediawethouder Jaeger erkende dat het allemaal best wel wat dynamischer kan in dit centrum van media-activiteiten, maar dat is volgens hem een zaak van het Media Park zelf.  Er wordt volgens hem ook aan gewerkt. Hij repte bijvoorbeeld over een binnenkort nieuw te starten horeca-activiteit op het complex.

Léonie Sazias (Hart voor Hilversum) bekritseerde verder ’praatgroepen’ als Immovator en Click.nl. waar weinig of niets concreets uit komt. Annemarie den Daas (D66) herhaalde ook nog haar pleidooi om nachttreinen te laten stoppen op station Mediapark. Jaeger zei daarover met de NS te gaan praten.

Bron: RTI Hilversum

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*